57new

Искра Михайлова от Ардино: Мустафа Карадайъ е обединител

Показваме на хората какъв трябва да бъде президентът на Република България. Той трябва бъде преди всичко човек. А Мустафа Карадайъ е човек с главно Ч. Това заяви кандидатът на ДПС за вицепрезидент Искра Михайлова на предизборен митинг в Ардино. В него участваха лидерът на Движението и кандидат за президент Мустафа Карадайъ, президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк, Емил Киряс, вицепрезидент на Либералния интернационал, водачи на листи и кандидат-депутати.

Ardino

Президентът трябва да е обединител. А Мустафа Карадайъ може. Много е сложно да обединиш всички в България. Представяте ли си да има някой, който да събере на една маса тези, които сега скачат един срещу друг и се мразят, и да ги укроти - за да започнат да мислят за бъдещето на страната ни. Мустафа Карадайъ може! Той може да го направи, категорична бе Искра Михайлова.

Президентът трябва да умее да води диалог, да изслуша всички, да умее да разбере всички с техните съображения, но накрая да ги накара да стигнат до решение в полза на народа ни. Иначе няма смисъл. Мустафа Карадайъ може да направи това, допълни кандидатът на ДПС за вицепрезидент.

Ardino1

Мъдри хора са писали Конституцията на Република България. Те са определили ролята на президентската институция - тя е мястото, където всички се събират като равни, където се изслушват като равни и вземат национално отговорни решения. Ние от ДПС знаем как се прави това - как трябва да съберем всички като равни. Доказали сме го, заяви още Михайлова.

И допълни: "Направихме голяма крачка. Много хора се съмняват дали било готово българското общество. Ние с вас сме готови, нали. Значи българското общество е готово, защото ние сме българското общество".

Ardino9

Ние ще бъдем успешна президентска двойка, защото вървим ръка за ръка и имаме каузи, подчерта Искра Михайлова. И заяви: "Ние знаем как и можем на направим Президентството обединяваща институция, която да повече цялото общество с идеи и каузи, които ни правят единни и силни, европейци, показващи пътя на страната си".

"Ние знаем, ние можем, ние работим за бъдещето на България и бъдещето на всеки един български гражданин.

Минахме през почти цяла България. Навсякъде срещаме подкрепа, усмивка, надежда
С тази подкрепа, с тази надежда вървим със самочувствие към президентската институция. Защото ние - Мустафа и Искра, олицетворяваме единството", заключи Михайлова.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност