57new

Искра Михайлова: Кърджали ни учи на толерантност

Кърджали ни учи на толерантност. Всички кметове от областта ни учат как се прави толерантност, как съществува толерантността. Това заяви кандидатът за вицепрезидент на ДПС Искра Михайлова на митинг в Кърджали. В него участваха още лидерът на ДПС и кандидат за президент Мустафа Карадайъ, зам.-председателите на Движението Халил Летифов, Ахмед Ахмедов и д-р инж. Хасан Азис, кмет на Кърджали, евродепутатът от ДПС/"Обнови Европа" Атидже Вели и дългогодишни народни представители от региона.

Kardjali4

Михайлова подчерта, че Кърджали, който можеше да се стане град на единоборството, се превърна в Столицата на толерантността на България и днес е пример за всички общини и цялата страна.

Kardjali3

Навсякъде, където се срещаме с хората, които ни подкрепят, ние говорим за това, че модерният свят е светът на единството. Проспериращите държави са държавите, в които има единство. Тези които искат да вървят напред са единни. Модерните хора са хората, които гласуват за единството, каза още кандидатът на ДПС за вицепрезидент. И допълни: "И ние искаме да бъдем модерни като модерните демокрации в Ротердам, Лондон, Ню Йорк. И ние искаме да бъдем модерни като люлката на демокрацията Америка, като обединена Европа".

Kardjali5

Ние сме призвани да даваме пътя на България. Ето посочваме го и сега - това е пътят на единството, на толерантността, на общото развитие, на общото благополучие, по който можем да вървим само заедно, категорична бе Искра Михайлова.

Kardjali8

Благодаря за силата, която ни давате, обърна се тя към хората от площада. И заяви, че за нея е огромна отговорност да бъде кандидатът на ДПС за вицепрезидент. Огромна отговорност пред вас, пред всички хора, които преди повече от 30 години показаха, че България има силата да цени човешкото достойнство, да бъде демократична, че България избира своя път - пътя на поколения български граждани, които се гордеят, че са родени тук, заяви Михайлова.

Срещата с всички вас е богатство, сила, самочувствие, енергия - ние ги получаваме от вас, каза още Искра Михайлова.

Kardjali6

Преди митинга Искра Михайлова, Мустафа Карадайъ, Хасан Азис, Халил Летифов, Ахмед Ахмедов, Атидже Вели и депесари от Кърджали и областта поднесоха венци пред паметника на Васил Левски и отдадоха почит на най-великия българин.

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност