57new

Карадайъ и Михайлова на среща с жените в Кърджали: Модерни сме, защото носим единството

Никое общество не е просперирало с разделение. И на тези, които днес мерят с аршина на противопоставянето - и на партии, и на етноси, и на гилдии, ние искаме да покажем, че можем да бъдем обединени. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, който е и кандидат за президент на ДПС, който заедно с кандидата за вицепрезидент Искра Михайлова проведоха среща с жените на Кърджали и областта.

Jeni4

"Ние показваме с нашата кампания, че можем да си поставим нови цели, да правим история в България. И затова казваме, че е дошло време развитието на демокрацията да мине в нов етап.

Вече не е модерно да се мразим, а да се обединяваме. Да избираме хората по техните качества и възможности", каза още Карадайъ.

Jeni5

В целия свят сега е модерно да бъдат единни, добави кандидатът за вицепрезидент Искра Михайлова. Тя каза още:"Модерният свят е отворен, единен, толерантен. Това е света на опита и уменията.

Jeni3

Ние носим модерното, защото носим единството. Затова и резултатът ни ще бъде впечатляващ".

Jeni

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност