57new

Халил Летифов от Крумовград: Кандидатите на ДПС за парламента са отговорни, почтени и работят за хората

Нашите кандидати за парламента са отговорни, почтени и работливи, те винаги са давали всичко от себе си, за да имаме по-добри резултати в името на хората, в името на нашата Родина България. Това заяви зам.-председателят на ДПС Халил Летифов на митинг в Крумовград, който се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.

Krumovgrad5

В него участваха лидерът на ДПС и кандидат за президент Мустафа Карадайъ, кандидатът за вицепрезидент Искра Михайлова, зам.-председателите на Движението Ахмед Ахмедов и Хасан Азис, кмет на Кърджали и евродепутатът от ДПС/"Обнови Европа" Атидже Вели. Водач на кърджалийската листа на ДПС е Мустафа Карадайъ.

Затова в 46-о Народно събрание, благодарение на нашите народни представители, успяхме да постигнем няколко неща. Осигурихме по 120 лева помощ към пенсиите на всеки възрастен през месеците октомври, ноември и декември. Те не са достатъчни, но са подкрепа в тези дни на изпитания. Успяхме да гласуваме 100 млн. за българските общини, за да може и Крумовград и всички останали общини да се справят по-лесно с пандемията, Ковид-кризата и последиците от тях. Успяхме да гласуваме 85 млн. за земеделските производители, 45 млн. за българските превозвачи, помощи за туристическия бранш, за авиопревозвачите, за висшите учебни заведения, за вероизповеданията - все нужди, които трябваше да бъдат покрити, съобщи Летифов на хората.

Това е ДПС, това са вашите народни представители, категоричен бе Летифов. И се обърна към Мустафа Карадайъ: "Г-н Председател, разбирам, че Кърджалийската организация си поставя цел петима народни представители и един президент. Ще стане, убеден съм. Защото ние днес пишем историята. Това не е прищявка, това е необходимост".

Днес ние с вас отстояваме отново демокрацията, мира и единството в нашата Родина, каза Летифов. И подчерта, че единствено Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова олицетворяват единството на нацията.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност