57new

Атидже Вели от Крумовград: Искаме ли планът на Европа да стигне до всеки български град? Тогава - силна парламентарна група на ДПС и президент Мустафа Карадайъ

Да бъдем в Европарламента за нас е чест и отговорност. Това заяви евродепутатът от ДПС/"Обнови Европа" Атидже Вели на митинг в Крумовград. И допълни: "Днес Европа има Зелен пакт, стратегия за ускорен икономически растеж. Нова стратегия в енегетиката, нова селскостопанска политика, нова стратегия на образованието. Европа иска да се дигитализира, иска да е модерна с иновациите. Какво се случва в България? Управляващите държавата казват, че онези в Брюксел говорят за едни нереални неща, нареждали ни да правим, нещо, което у нас не може да се случи. Ние от ДПС обаче им казваме – ние сме Брюксел и знаем, че България е част от Европа. И че това може да се случи и у нас".

Krumovgrad4

Централният лъч на ДПС пристигна днес в област Кърджали. В предизборната среща в Крумовград, провела се при най-стриктно спазване на противоепидемичните мерки, участваха лидерът на ДПС и кандидат за президент Мустафа Карадайъ, кандидатът за вицепрезидент Искра Михайлова и зам.-председателите на Движението Халил Летифов, Ахмед Ахмедов и Хасан Азис, кмет на Кърджали. Водач на кърджалийската листа на ДПС е Мустафа Карадайъ.

Крумовград може да е пример за това, как енергийната ефективност ще бъде развивана в Европа, така че да изпълним изискванията за климатичните промени, да обновим сградите, да намалим разходите за електроенергия и да ги направим независими. Защото това е Крумовград - европейски град, категорична бе Атидже Вели.

Но за да може планът на Европа да дойде до всяко кътче на България, трябва ДПС да има силна парламентарна група. Затова ви призовавам: Да имаме петима народни представители от Кърджали. Така му отива на Кърджали, каза още Вели.

А днес, когато всички в Европа казват: Ние сме единни в многообразието, нека и в България да го кажем и да имаме президент Мустафа Карадайъ и вицепрезидент Искра Михайлова, заяви Атидже Вели.

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност