57new

Хасан Азис от Крумовград: Съдбата на ДПС е да пише историята на България и да носи отговорността да я гради

По нашия край има приказка, че никой не може да избяга от съдбата си. ДПС има съдба, свързана с развитието на Родината ни България. Движението има съдбата не само да пише историята на България, всички ние имаме отговорността да градим тази история. Това заяви заместник-председателят на ДПС и кмет на Кърджали Хасан Азис на предизборен митинг в Крумовград, в който участваха кандидатите за президент и вицепрезидент на ДПС Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова.
Той припомни, че именно от Крумовград преди 30 г. е тръгнал почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган като кандидат за VІІ Велико Народно събрание.

Krumovgrad11

Тръгвайки по пътя, начертан от почетния ни председател, ние сме излезли от полята и нивите и сме стигнали с неговите идеи за обединение, за силата на толерантността до общината, до българския парламент, до Европарламента, до председателя на Либерална Европа.

30 години са свързани с това бай Ахмед, бай Хасан и бай Иван, всички заедно, в рамките на толерантността и на обединението да направим така, че България да стане пълноправен член и на НАТО, и на ЕС. Направихме така, че бай Иван и бай Хасан да осмислят понятията единство и толерантност, каза зам.-председателят на ДПС.

Krumovgrad5

"Но също така, в лицето на Мустафа Карадайъ и на Искра Михайлова, осмисляме това, което ДПС с тази кандидат-президентска двойка дава като единство на нацията. Това е нещото, което ДПС съгражда в своята политика. И показва, че в нито един момент не сме се отклонявали от начертания път", заяви още кметът на Кърджали.

Krumovgrad4

И добави: "Това, което прави впечатление е, че с нашите най-добри представители в парламента, ние постигнахме исторически резултат в изборите и спечелихме 4 мандата.

Единствено ДПС чете и осъзнава, това което пише на входа на Народното събрание: Съединението прави силата. Но, не онази сила, която разрушава, разделя или ни прави различни, а силата, която ни събира и ни прави единна нация.

Krumovgrad6

Вярвам, че в Кърджали бай Иван и бай Хасан са разбрали и ще дадат този урок за единството на нацията с №17".

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност