57new

Сезгин Мехмед от Хасково: Имаме най-можещите кандидати за президент и вицепрезидент

Благодаря ви за доверието, благодаря ви, че повярвахте в нас. Но, най-вече благодаря от името на младежите, че ни предадохте онази емоция на Движението за права и свободи, онази подготвеност, онова сплотяване, които ни карат да се чувстваме спокойни, когато заставаме пред вас. С тези думи лидерът на младежкото ДПС Сезгин Мехмед, водач на листата на Движението в Хасково, се обърна към хората на площада в Минерални бани, където при най-строго спазване на всички противоепидемични мерки се проведе митинг на ДПС.

MineralniBani5

В предизборната среща участваха лидерът на Движението и кандидат за президент Мустафа Карадайъ, кандидатът за вицепрезидент Искра Михайлова, зам.-председателите на партията Халил Летифов и Ахмед Ахмедов, Атидже Вели, евродепутат от ДПС/"Обнови Европа".

Нашите кандидати за президент и вицепрезидент са най-достойните и най-можещите, истински обединители на нацията, каза Мехмед. Със своите действия и отношението си не само към политиката, но и към всички граждани в България, те могат да постигнат единство на нацията, допълни той.

Никога не съм се ограничавал в мечтите си. Сигурен съм, че още на първи тур ще изберем нашата кандидат-президентска двойка, каза лидерът на Младежкото ДПС.

Но в държавата освен силна президентската институция ни е необходим и работещ парламент, каза Сезгин Мехмед. И призова депесарите от областта: Трябва да имаме минимум двама депутати от област Хасково, за да покажем тежестта на нашето единство като пример за нацията в цялата страна.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност