57new

Ахмед Ахмедов към младежите в ДПС: От вас зависи да живеем по-добре

Младежите в Движението за права и свободи ни дадоха куража да излъчим кандидат за президент, а това дава тласък на интеграцията, на самочувствието и увереността ни. Това заяви на среща с младежи в Хасково зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов. Той изтъкна, че точно младежите трябва да са много подготвени и да участват активно не само в политиката, но и в обществения живот като цяло.

Haskovo3

Като се обърна към кандидата за вицепрезидент - евродепутатът Искра Михайлова, Ахмедов подчерта, че от младежката организация на ДПС се очаква да се включи в разяснителната кампания по Зелената сделка на ЕС, към която България се е присъединила.

За да се чувстваме като швейцарски младежи у нас, пошегува се Ахмедов. Трябва да разясняваме смисъла на Зелената сделка, защото това е един шанс за нашите идеи за нашето развитие, допълни той.

Според зам.-председателя на ДПС и водач на кандидат-депутатската листа в Разград е важно не с цената на всичко да има правителство, а да се отстоява демокрацията и държавността.

Основателите на ДПС са създали партията, за да имаме повече права и свободи, а от вас младите зависи да имаме повече права, да живеем още по-добре, обърна се Ахмедов към младежите от ДПС и подчерта, че Движението много разчита на тях.

Той разказа, как е намерил своето място в партията и е осъзнал, че това е политическата сила, която инвестира в младите хора. Самият Ахмедов само на 27 г. е станал кмет на община.

ДПС е носител на новото, защото винаги ще има какво да се защитава по правата и свободите ни, категоричен е зам.-председателят на ДПС.

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност