57new

Искра Михайлова: Ще поставя Асенова крепост на европейската карта на културното наследство

Като вицепрезидент на България ще бъда лице, глас и двигател на обединяващи нацията инициативи и каузи. Това заяви Искра Михайлова, кандидат за вицепрезидент на ДПС на предизборна среща пред паметника на цар Иван Асен ІІ в Асеновград. В нея участваха още лидерът на ДПС и кандидат за президент Мустафа Карадайъ, Халил Летифов, зам.-председател на ДПС, Илхан Кючюк, президент на АЛДЕ, Атидже Вели, евродепутат от ДПС/"Обнови Европа" и Рамадан Аталай, член на ЦОБ и водач на партийната листа в Пловдив област.

Asenovgrad4

Една от тези каузи е българското културно-историческо наследство да стане част от европейското, каза Михайлова. И допълни: "Модерният европеец да се чувства задължен да дойде да види Асеновата крепост. Да види как се е градила онази Европа - доста преди европейския Ренесанс тук, по тези земи, сме показали как се гради бъдещето на днешна Европа".

По тези земи трябва да поканим всеки да дойде. Това ще ни даде и работа, и просперитет, това ще ни даде и самочувствие и място на европейската карта, категорична бе Искра Михайлова.

Трудно е да бъдеш кандидат на ДПС за вицепрезидент. Това е чест, гордост и огромна отговорност. Отговорност пред всичко, което представлява ДПС - създадено, за да брани човешките права, отстояло демокрацията, устояло на много атаки и успяло да създаде експерти, впечатляваща репутация, свое влияние в Европа и най-вече марката ДПС, сподели с хората от Асеновград Искра Михайлова.

И заяви: "С излъчването на кандидат-президентска двойка ДПС предлага на цяла България да осъзнае, че е дошло време за нов етап от развитието на демокрацията в нашата страна - да избираме кандидатите по техните качества и умения".

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност