57new

Рамадан Аталай: Нужни са ни смели лидери. Асеновград със специален дар за Мустафа Карадайъ

Символичен подарък от името на всички жители на Асеновград, които уважават ДПС, направи Рамадан Аталай, член на ЦОБ и водач на листата на Движението в Пловдив-област, на лидера на ДПС и кандидат за президент Мустафа Карадайъ. Аталай му подари монета с лика на Иван Асен ІІ от едната страна и Асеновата крепост от другата.

Asenovgrad6

Цар Иван Асен ІІ се отличава с голямата си дипломатичност и с мащабното си държавническо мислене. Той прави България могъща, заяви Аталай по време на митинг на ДПС пред паметника на великия държавник в Асеновград.

И заяви: "Освен ДПС няма друга политическа формация, която да има смелостта, честността и доблестта да се яви пред паметника на Иван Асен ІІ и да подкани и Асеновград, и цяла България за обединение".

Asenovgrad3

Когато една държава прави три пъти избори в рамките на една година, всеки може да си направи изводи и анализи за лидерите на тази нация. Изводи кой как и по какъв начин милее и мисли за България, заяви Аталай. И подчерта, че единството ДПС предлага обединителни каузи.

След изборите идва тежкото, идва отговорността, идва визията за развитието на държавата, каза още Рамадан Аталай. Той бе категоричен, че само ДПС има програмата и експертите, които могат да изведат страната от кризите.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност