57new

Мустафа Карадайъ поздрави българите за Деня на народните будители

Само с активното участие на всички заедно можем да изградим една просперираща България.  Това написа в Деня на народните будители лидерът на ДПС и кандидат за президент Мустафа Карадайъ в личната си страница във Фейсбук. Той поздрави българите по повод 1 ноември – един от най-прекрасните български празници.

Ето какво написа Мустафа Карадайъ по повод 1 ноември – Деня на народните будители:

Уважаеми сънародници,

На 1 ноември отбелязваме един от най-прекрасните български празници – Деня на народните будители.

Днешният празник е повод да отдадем заслужена почит на будителите в българската история, да се вгледаме в днешния ден и да отправим поглед напред.

Пред нас стои голямата отговорност да живеем в един сложен свят, пълен с предизвикателства. Днес всички наши действия трябва да са изпълнени с мисълта за благоденствието на хората, както са го правили българските просветители.

И нека не забравяме, че в общия ни стремеж към развитие и успех всеки един човек носи и лична отговорност. Само с активното участие на всички заедно можем да изградим една просперираща България. 

Желая Ви здраве, вдъхновение и много успехи!

Честит празник на всички съвременни будители!​

            Мустафа Карадайъ – председател на ДПС

knigi

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност