57new

Илхан Кючюк от Сливен: България загуби себе си. Битката за бъдещето е приоритет за ДПС

Дошло е времето, когато имаме нужда демокрацията да е стабилна, да зачита правата и свободите на всеки български гражданин. Никой не може да ви отнеме свободната воля. А ДПС ще бъде гарант за това. Това заяви Илхан Кючюк, председател на АЛДЕ на предизборна среща в Сливен.

Sliven3

В нея участваха кандидатите за президент и вицепрезидент на ДПС - Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова, заместник-председателят на партията Халил Летифов, евродепутатът Атидже Алиева - Вели, както и водачът на листата на ДПС в Сливен Танер Али.

"В следващите седмици трябва да върнем демокрацията, да накараме политическия партии да направят нов обществен договор, който да ни изведе от поредицата от кризи, в които затънахме. За това обаче се изисква визия и ясна програма, която ДПС отдавна разработи.

България не само загуби себе си. Загуби много поколения. От страна, която има огромни възможности, се превърнахме в такава, която пропилява бъдещето си. Битката за бъдещето на Родината ни е и битка номер едно за ДПС", каза Илхан Кючюк.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност