57new

Танер Али от Сливен: Много партии си заминаха. ДПС винаги е във величието си

Другите политически сили добре знаят, че без ДПС не могат. Ние доказахме и в 46-я парламент как се работи и как се прави бюджет. И благодарение на ДПС пенсионерите бяха подпомогнати със 120 лева. Това заяви на предизборна среща водачът на листата на ДПС в Сливен и Пловдив Танер Али в присъствието на кандидат-президентската двойка Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова, заместник-председателя на Движението Халил Летифов, евродепутата Атидже Алиева и председателя на АЛДЕ Илхан Кючюк.

Sliven7

"Нашата цел е в следващия парламент да има правителство и да продължат помощите в кризата поне още една година. Ние ще работим за това и може да ни имате доверие", каза Танер.

"Наша гордост е, че от 30 години за първи път имаме кандидат за президент на Република България и кандидат за вицепрезидент. С №17 този път ще заложим на можещите, на искащите хора. Няма да допуснем да бъдем непрекъснато унижавани или заплашвани. Защото ДПС е сила, религия, кауза, идеология. ДПС е това, което никой не е бил от 30 години", каза още водачът на листата в Сливен.

"Много партии минаха и си заминаха, но ДПС е марка и винаги е във величието си. Вярвайте в ДПС и ще видите нашият успех с каква сила ще бъде в следващия парламент", заяви Танер Али.

"Европа заделя огромен финансов ресурс, за да се случи голямата трансформация и никой няма да бъде изоставен. Но, за да дойдат парите и в Сливен, трябва да изберете тези прекрасни кандидати за представители в НС от ДПС", заяви евродепутатът Атидже Алиева - Вели.

Това е гаранцията, че европейските политики ще стигнат и в Сливен, добави тя.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност