57new

Искра Михайлова: Посланието ни с Мустафа Карадайъ е - Ние сме различни, но сме заедно

"ДПС прави нова крачка напред, развива още българската демокрация до нивото на демокрациите в развитите страни - в обединена Европа, в люлката на демокрацията - Америка, в страните, където хората се уважават заради своите качества, заради това какво могат да направят и заради това, което могат да предложат на другия". Това заяви кандидатът за вицепрезидент на ДПС на предизборен митинг в Айтос. И добави:

"Независимо, че този другия може и да е различен, но те са заедно. Ние с Мустафа Карадайъ сме кандидат президентска двойка, която символизира точно това. Ние сме различни, но сме заедно. Ние сме кандидат президентска двойка, която е убедена, че президентската институция в България е основна част от държавността на нашата Родина", добави Михайлова.

aitos5

Ние не приемаме коментарите, че правомощията на президента били орязани и той нямало какво да прави. Имаше и такива президенти, ако си спомняте, на някои им дърпаха ушите. По телевизията съм го гледала, но беше доста ясно. Срам! Има и други президенти, които считат, че могат да окупират всякаква власт, забравяйки, че българската конституция предполага разделение на властите, взаимен контрол, уважение и добра координация, каза още кандидатът за вицепрезидент.

aitos8

За това се изисква умение да се води диалог, изисква се да имаш ясна програма, идеи. Ние сме кандидат-президентска двойка, която знаем как да изпълним със съдържание всяка една кауза, която предлагаме, убедена е Искра Михайлова.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност