57new

Атидже Алиева-Вели от Айтос: Европа върви напред, България е потънала в кризи

"ДПС активно участва в политическия живот в Брюксел по две причини. Първо, заради ясната политика на ДПС като надежден партньор. И второ, заради силата, която ни давате с вашата огромна подкрепа". Това заяви евродепутатът Атидже Алиева - Вели на предизборна среща в Айтос. В нея участваха председателят на партията и кандидат за президент Мустафа Карадайъ, Искра Михайлова, кандидат за вицепрезидент, Халил Летифов - заместник-председател и водач на листата в Стара Загора, Илхан Кючюк, президент на АЛДЕ и Севим Али, водач на листата на ДПС в Бургаско.

aitos8

"Моментът е исторически, както за България, така и за Европа. Но докато ЕС върви напред, у нас кризите се увеличават. Докато днес България продължава да е най-бедната държава, в Европа се разработва основният инструмент за борба с бедността. И това е европейската минимална работна заплата", допълни Алиева.

Тя показа и разликата между ДПС и останалите партии в разговора за Европа: "За тях всичко се свежда само до пари. Европейските средства са много важни, но не са най-важното. Защото днес виждаме докъде ни доведоха 12 години, в които липсваше ефективност в политиката".

aitos7

"Важно е парламентарната група на ДПС да бъде силно представена, за да може да защити вашите интереси и всички тези европейски политики да стигнат и до най-малките места на България. А за да се възстанови държавността, трябва Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова да бъдат избрани за президент и вицепрезидент", каза още тя.

Атидже Алиева-Вели припомни разликата между политиците и държавниците.

"Първите мислят само за изборите, а вторите - за бъдещето на нацията. Подкрепете единствените държавници в Република България с № 17", призова Атидже Алиева-Вели.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност