57new

Севим Али от Айтос: Осъзнаваме огромната отговорност и към децата, и към родителите ни. Ще отговорим на обществените очаквания

"Всеки един от кандидат-депутатите на ДПС в Бургаска област осъзнава огромната отговорност, която носи пред избирателите.

От една страна пред нашите деца, които след 31 преход към демокрация и 14 г. членство в ЕС заслужават да живеят в една модерна и просперираща България.

aitos13

От друга страна - пред нашите родители, които съградиха България и заслужават достойни старини". Това заяви на предизборен митинг в Айтос водачът на листата на ДПС в Бургаско Севим Али. И добави: "Отговорността ни е след тези трети избори в рамките на 6 месеца да поемем управлението на страната и да отговорим на обществените очаквания за извеждането от поредицата кризи, в които се намираме".

Той подчерта, че тези, които са се обявили за партии на промяната, са "партии на подмяната, защото искат да подменят един авторитарен режим с друг такъв".

Ние от ДПС няма да позволим това, каза Севим Али.

aitos7

Бъдете убедени, всички тези млади хора, които ги виждате зад мен ще работят неуморно в 47-ия парламент, за да реализираме програмата за ускорено икономическо развитие на ДПС, за да може хората да живеят по-добре, да имат и достойни доходи, които да ги задържат тук, в нашата мила Родина България, заяви още водачът на листата на Бургас.

Времето е историческо, защото за първи път ДПС има своя кандидат-президентска двойка, която олицетворява единството на нацията - Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова.

Двамата гарантират върховенството на закона, спазването на Конституцията и запазването на правата и свободите на всички български граждани, добави Севим Али.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност