Искра Михайлова от Тервел: Време е да започнем разговора за демографския срив

Благодаря, че ни подкрепяте през всички тези години в това, което прави Движението за права и свободи. Благодаря, че ни подкрепяте днес - лично нас. Благодаря на младите хора от листата. Чудесни сте! Чудесни! Това е бъдещето на България, заяви кандидатът на ДПС за вицепрезидент Искра Михайлова на предизборна среща в Тервел. В нея участваха лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, кандидат за президент, Илхан Кючюк, председател на АЛДЕ и д-р Хасан Адемов, водач на листата на Движението в Добрич.

Tervel4

Днес с вас пишем история, факт. Ще ни четат в дебелите книги, защото сме се осмелили да напомним на българската демокрация, че всеки български гражданин има право да бъде избиран. И Мустафа Карадайъ има пълното право да бъде избиран за президент на Република България. Защото той е български гражданин, носи Родината си в сърцето си, бори се за нея и отстоява принципите на демокрацията в продължение на години. Той е достоен кандидат и аз се гордея, че сме в кандидат-президентска двойка с него, заяви Михайлова.

Помните ли как тръгнахме към Европейския парламент? Занесохме всичко, на което сте ни научили вие – толерантност, уважение, разбиране, начин да се води разговор за постигане на общи цели, начин да разбереш различния, да се поучиш от него. Да станеш малко по-богат, когато се срещнеш с някой различен. Така отидохме в европейския парламент, така работим там, продължи Михайлова.

Tervel5

След като доведохме демокрацията в България, ние дадохме нашия опит и толерантност и на Европа. Присъединихме се към големите европейски структури. И днес отново правим крачка напред и нагоре – развиваме българската демокрация, подаряваме на цяла България всичко това, което ние носим в сърцето си, това което можем да правим – да уважаваме, да обичаме, да се съобразяваме и да работим, подчерта кандидатът на ДПС за вицепрезидент. И увери, че двамата с Мустафа Карадайъ ще работят за истинските каузи.

Време е президентската институция да започне разговора за демографския срив в България. Аз ще направя това като вицепрезидент, категорична бе Михайлова. Тя попита: "Къде отидоха нашите млади хора? Защо ги няма тук? Какво направихме за тях?"

Нека наша кауза да бъде всеки да се чувства свободен да пътува когато иска, но и свободен да се върне вкъщи, когато поиска. Една кауза, зад която можем да се съберем всички, каза Искра Михайлова.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност