57new

Искра Михайлова от Силистра: Ние можем да бъдем европейската кандидат-президентската двойка на изборите

Вярвам в европейските принципи, вярвам, че можем да допринесем за демокрацията у нас. Това заяви кандидатът за вицепрезидент на ДПС Искра Михайлова на предизборна среща в Силистра. В нея участваха още лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, кандидат на Движението за президент, Илхан Кючюк, председател на АЛДЕ и Джевдет Чакъров, водач на листата на Движението в Силистра.

Silistra3

Ние с г-н Карадайъ имаме самочувствието да кажем: Ние знаем, ние можем. Ние вярваме, че президентската институция е част от държавността. И повече от 20 години сме се учили, че принципът на заедността е голямото богатство, добави тя.

Затова и една от каузите, която ще предложа, е – българското културно наследство като част от европейското наследство, каза още Михайлова.

Основание за самочувствието ми да се кандидатирам е подкрепата, която имаме от европейските ни приятели. Там ние, представителите на ДПС, сме равни, достойни, работещи в партньорство с цяла Европа. Те ни дават самочувствието да кажа: Ние можем да бъдем европейската кандидат-президентска двойка на тези избори. Ние можем да бъдем президентът и вицепрезидентът, които наистина ще приложим европейските ценности в България, заяви още кандидатът за вицепрезидент.

Silistra7

Но най-вече самочувствието ми давате вие, нашите членове, нашите симпатизанти, защото заедно ще покажем, че България има бъдеще на модерна демокрация. Бъдете живи и здрави и подкрепете бъдещето на България, завърши речта си Искра Михайлова.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност