57new

Джевдет Чакъров от Силистра: Искаме единение на нацията и феърплей на изборите

Радва ме фактът, че виждам позитивната нагласа след членовете и симпатизантите ни в област Силистра да докажат, че юлските резултати от изборите не са случайни. Нещо повече – готови сме не само да затвърдим резултатите, но дори да ги надградим. Затова призовавам най-вече младите хора да ни подкрепят в името на единението на нашата Родина България. Това заяви членът на Централното оперативно бюро и водач на листата на ДПС в Силистра Джевдет Чакъров на предизборна среща в Силистра. В нея участваха още лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, кандидат на Движението за президент, Искра Михайлова, кандидат за вицепрезидент и Илхан Кючюк, президент на АЛДЕ.

Silistra7

Обръщайки се към кандидат-президентската двойка Мустафа Карадайъ - Искра Михайлова, Чакъров заяви, че е уверен, че двамата ще изпълнят президентската институция със съдържание, записано в Конституцията.

За съжаление, през последните 5 години това не беше така, каза Чакъров и се възмути от въпроса на Радев към Мустафа Карадайъ за Родината. Ние трябва да направим така, че в бъдеще никой да не си помисля да задава подобни въпроси, категоричен бе Чакъров.

Той заяви, че ДПС знае как да отстоява правата и свободите в името на единението на нацията. И припомни как по време на управлението на ДПС България е станала както член на НАТО, така и на Европейския съюз.

„За да дойде всичко това обаче нека да припомним на тези, които сега се правят на натовци, как през 1999 година всички се криеха, а д-р Ахмед Доган зае позиция, която гарантира нашето влизане в НАТО и демократичната общност“, заяви Чакъров.

„Нас другите не ни интересуват, защото ние знаем какво искаме и как да го постигнем. Ние сме за единение, ние сме за феърплей, искаме по–добър живот в страната, искаме Силистра да не е най–бедният район заедно с Видин, искаме да има равенство на стандартите в различните области, каза още Чакъров.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност