57new

Илхан Кючюк: Кой казва, че на база съмнение може да раздава право?

Европа е свободно пространство, в което волята и енергичността на всеки трябва да бъдат развити. Но при нас едни са добрите, другите – лошите. За първите се казва -  гласувайте за тях, защото ще доведат промяната, а за другите се казва – санкционирайте ги, защото са много силни, имат структури, избиратели. Карайте ги да подписват протоколи, защото имало съмнение. Това заяви Илхан Кючюк пред пълния площат в град Глоджево, община Ветово. В предизборната среща участваха още лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, кандидат за президент, Искра Михайлова, кандидат за вицепрезидент и Ализан Яхова, водач на листата на ДПС в Русе.

Glodjevo9

Може ли волята да бъде потискана, нали основен принцип в римското право е: Дайте ми фактите, за да ви дам правото, припомни Кючюк. И попита: Даде ли ви фактите, този, който ви караше да подписвате протоколите или просто ви каза: Влизайте в тъмната стая да подписвате протоколите, защото вие сте членове и симпатизанти на ДПС.

Илхан Кючюк зададе и втори въпрос: Кой казва, че на база съмнение може да раздава право?

Той е категоричен, че който разчита, че ДПС ще си замълчи, ще е много разочарован.

ДПС никога няма да мълчи когато човешките права са потиснати, когато демокрацията е под риск. Нито от площада тук, нито от високата трибуна в Брюксел“, каза Кючюк и припомни, че вече са предприети 3 стъпки - всеки случай вече е на бюрото на еврокомисаря по правосъдие, делегация от Европа идва, за да види нивото на демокрацията и как министър Рашков провежда избори, а обобщенията ще бъдат внесени в ЕК.

Няма да ни мачкат самочувствието и достойнство, защото обичта към ДПС е обич към България. Партията е доказала, че в най-трудните моменти може да промени България, да донесе демокрацията, да я развива в името на правата и свободите на всеки, каза още Кючюк.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност