57new

Станислав Анастасов от Ловеч: Гордейте се, помогнахме на пенсионери, бизнес и общини

Едно голямо благодаря на всички от ДПС- Ловеч, затова че ме приехте. Ще се постарая да не ви разочаровам. Като погледна листата - всеки един от нея може да бъде народен представител. Това заяви зам.-председателят на ДПС Станислав Анастасов, водач на листата на Движението в Ловеч на предизборна среща в града. Тя се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки. В нея участваха лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, кандидат на Движението за президент, и зам.-председателят на партията Йордан Цонев.

Въпросът е как се озовахме в тази ситуация. Тръгнахме да махаме един модел на ГЕРБ, на един самозабравил се човек, който имаше всичко в тази държава, но лека - полека рушеше демокрацията. Стана обаче какво? Припомнихме си старата поговорка- „Направи добро – изяж дърво“. Направихме добро - да разчупим модела, да изберем за президент един човек, който да покаже нов модел, а той ни показа още по–грозното лице на същия модел, заяви Анастасов.

lovech35

Зам.-председателят на Движението подчерта, че не случайно председателят на ДПС е кандидат за президент. "Мустафа Карадайъ е еталон за президент и ДПС трябваше да напомни това на цяла България и на абсолютно всички други кандидати какъв трябва да бъде държавният глава на Република България", заяви Анастасов.

Колкото до изборите за парламент, трябва да имате самочувствието, защото ДПС направи най – доброто, което можеше. Гласувахме 120 лв. за най–уязвимите хора, пари за земеделците, допълнителни средства за транспорта в планинските и отдалечените общини, каквито има много в Ловеч. Можете да бъдете наистина горди, защото ДПС е единствената партия в парламента, която при актуализация на бюджета, благодарение на председателя си и на г-н Цонев, направи така, че всичките ни предложения да бъдат приети, изтъква Станислав Анастасов. Той се обърна към структурите на партията.

"А вие, на местно ниво, заслужено имате самочувствието. Никой друг не може да бъде лидер освен хората, които помагат на другите хора, които са полезни за другите, които живеят за другите хора и им решават проблемите. А това сте вие, за което ви благодаря. Продължавайте да бъдете такива. А това, че сме успешни, подразни някои. Видяхте го на предните избори, изпитахте го на гърба си. Имаше репресия срещу нас. Никой човек не може да очаква, че когато помогне на някого, ще види от него репресия. Да, но ние го видяхме. Служебното правителство на Румен Радев се занимаваше най-много с нас - да ходи, да ни тормози, да ни гони, да ни правят публични акции пред домовете и на работното място. Те обаче се оказаха незаконни", каза още Станислав Анастасов. Той бе категоричен, че в 47–ото Народно събрание всеки случай на злоупотреба с власт и на репресия ще бъде разгледан и там, където има закононарушение, а вече има данни за това, виновните ще си понесат отговорността спрямо закона.

Защото ДПС е партията, която винаги се е борила за демокрацията, винаги е спазвала закона. И ако някой е забравил това, на тези избори трябва да им го припомним, обобщи Анастасов.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност