57new

Земеделци от Ловеч на среща с ръководството на ДПС

Бизнесът си работи, искаме от държавата само да не ни пречи. Това заявиха земеделци от Ловеч на среща с заместник-председателите на ДПС Йордан Цонев и Станислав Анастасов, който е и водач на листата на Движението за права и свободи в 11-ти МИР.

Земеделците се похвалиха, че работят с най-модерната техника, използват високите технологии, машините им са от световни марки с оборудване от последно поколение.

Когато чужденците идват, виждат всичко това и искат да работят с нас, казаха земеделците.
Те се интересуваха за предстоящата трансформация в селското стопанство, която е свързана с политиките на зелената европейска сделка.

Йордан Цонев и Станислав Анастасов обясниха основни акценти на програмата на ДПС, свързани със земеделието и припомниха, че в лицето на евродепутата Атидже Алиева - Вели партията има експерт, който е наясно с всички предстоящи промени и може да помогне на земеделците да се подготвят за новата Обща селскостопанска политика.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност