57new

Джейхан Ибрямов: Битката на ДПС е за държавност

Тези избори, както президентските, така и парламентарните са изключително важни за възстановяване на държавността и за единението на нацията. Това заяви водачът на листата на ДПС в Търговище Джейхан Ибрямов в интервю за предаването „Беновска пита”.

ДПС винаги, когато отива на избори (а и не само по избори), говори с програми и приоритети. Нашата програма е факт, там са заложени нашите приоритети, които са политики на ЕС. Нека на тази база дебатираме бъдещето на Търговище и бъдещето на страната, каза водачът на листата на Движението в района.

Ние се явяваме на президентските избори ясно мотивирани, че ще изберем президент на Република България и той ще се казва Мустафа Карадайъ, заяви Джейхан Ибрямов и обясни: „Нашата битка е за институционализъм, държавност, единство и всичко, засягащо просперитета на България”.

Двама авторитарни лидери се опитват да наложат своя режим на управление в страната. Единият вече го видяхме 12 години, другият също видяхме на какво е способен. И двамата се ръководят от едно задкулисие, за което говорим години наред. За това задкулисие бившият премиер Бойко Борисов сам съобщи, а в момента кой дърпа конците на Румен Радев е въпрос с не толкова повишена трудност. Защото дали е Прокопиев или някое от неговите дъщерни дружества, той сам трябва да каже, заяви Джайхан Ибрямов. И категорично подчерта: „Подмяна, това не е промяна, а подмяна”. Защото когато излъжеш и нарушиш Конституцията, държавата не върви към по-добро, обясни той.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност