57new

Централният предизборен лъч на ДПС тръгна

Белият автобус на ДПС потегли на голямата си обиколка в страната за парламентарните и президентските избори. Той е брандиран с лика на кандидатите за президент и вицепрезидент, издигнати от движението - Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова, с номера на бюлетината - 17 и мотото на кампанията им: "За единството на нацията".

Карадайъ: Олицетворяваме единството на нацията

Мотото на парламентарната кампанията на ДПС е: "За държавността".

Първата спирка на Централния предизборен лъч на ДПС е днес, 15 октомври 2021 г., във Видин, където водач на листата на Движението е заместник-председателят на партията Станислав Анастасов. Той е депутат в 42-ото, 43-ото, 45-ото и 46-ото Народно събрание, бил е министър на околната среда и водите.

Ние олицетворяваме единството на нацията, заяви по-рано днес Мустафа Карадайъ при представянето на листите на ДПС и кандидат-президентската му двойка.

Заедно можем, каза на онлайн събитието Карадайъ. И даде специално обещание към българите: "Пред себе си, пред своите избиратели, пред всички български граждани, пред своята, пред нашата Родина обещавам, че и като президент, както досега като политик, като народен представител, председател на партията няма да прекъсна и да загубя връзката си с хората. Аз познавам проблемите на хората. Работя за намиране на решение на тези проблеми. Тези, които ме познават, ще потвърдят това."

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност