57new

Мустафа Карадайъ от Казанлък: Тези, които се кичат с етикет “промяна” са подмяна!

 

Председателят на ДПС пристигна в област Стара Загора, за да се срещне с членове и симпатизанти на ДПС и да даде силната си подкрепа за водачa на листата Халил Летифов.  и бе убеден,  че ДПС може да вземе два мандата в старозагорско.

В зала „Арсенал“ в  Казанлък Карадайъ заяви, че „Тези, които се кичат с етикет промяна, тяхното съдържание е подмяна, а не промяна.“ И допълни „През целия този период те бяха в услуга на подмяната, а не на промяната. За тези 30 години основният инструмент за правене на политика на този клуб беше омразата, разделението и противопоставянето и анти-ДПС кампания. Това, което те правят и се опитват да го преписват на нас. Е, няма да стане!, каза лидерът на ДПС.

 В изказването си Карадайъ  припомни „Април месец направихме една голяма крачка за възстановяване на демокрацията, но рестартът на демокрацията  все още не се е случил, защото политическите играчи, които имат мерак да бъдат забелязани и да се закачат в Народното събрание, дори да стигнат до властта, използват като инструмент за правене на политика омразата.  Той допълни, че още през септември месец на 2017 ДПС предупреди че  „Реваншизмът е предпоставка за контрареваншизъм. Това не води до нищо добро в държавата, за държавността и за народа.“ заключи Мустафа Карадайъ.

В своето слово зам.-председателят на ДПС  и водач в Пазарджик Йордан Цонев изрази своята категоричност, че „В България няма диалог между партиите и институциите, няма взаимен контрол между институциите, а бюджетът се разходва като торба с пари от джип, Конституцията не се спазва, а Парламентът се е превърнал в гумен печат на една партия. Това не може да се е случва в една демокрация в нашата Европа, но се случва в България“, каза с тревога Цонев.  

Казанлък 2

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност