57new

Мустафа Карадайъ: Да постигнем успеха с номер 7 за стабилността и ускореното икономическо развитие

 

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пристигна в Дулово, за да присъства на представянето на листата на ДПС за област Силистра. Водач за областта е доц.д-р Джевдет Чакъров. На събитията присъстваха още Йордан Цонев- зам.-председател на ДПС, Атидже Вели – евродепутат, областни и общински председатели на ДПС.

Председателят на Движението Мустафа Карадайъ призова събралите се за подкрепа за ДПС на предстоящите извънредни парламентарни избори. Той поздрави община Дулово с постигнатите резултати от предишните избори и добави „Предходните избори показаха, че има нужда от промяна и това вече е факт, направихме огромна крачка за възстановяване на демокрацията. Вятърът на промяната задуха от Силистра и Дулово. Но трябва да финализираме успеха с номер 7 за стабилността и ускореното икономическо развитие - крачката необходима за достойно бъдеще на нашите деца и нашите родители в страната.

В своето изказване зам-председателят на ДПС и водач в Пазарджик Йордан Цонев припомни значимата роля на ДПС в българския политически живот. ДПС е с кауза, която от това да защитаваме правата и свободите, да защитаваме различността и разнообразието, вярата и езика прерастна в годините в това да чертаем пътя на нашата страна. Нашият почетен председател пръв очерта пътя на България – НАТО и ЕС, и сега ние първи очертахме пътя и той е да догоним европейските доходи. Ние знаем тази задача, както и начините за да я постигнем.“ каза още Цонев. Той поздрави избирателите от Дулово за това, че сa устояли и не са се огънали и са запазили, сърцето, духа и енергията на ДПС. В заключение Цонев призова:„Приемете и прегърнете изгубените, за да ги върнем, защото без тях няма да можем да постигнем целите си“.

Дулово 2

Дулово 4

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност