57new

Мустафа Карадайъ: Българските избиратели гласуваха за промяна

Българските избиратели гласуваха за промяна. Това каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ по време на пресконференция в централата на ДПС.

"Досега заедно гледахме анализите на екзитполове и видяхме общата оценка. Първо бих искал да поздравим всички избиратели в страната и в чужбина за активността, която проявиха на тези избори, дори в тези условия на пандемия. Заедно с това нещо бих искал да благодаря на всички избиратели, които гласуваха за ДПС и в страната, и в чужбина включително и в Република Турция, които подкрепиха и програмата за ускорено икономическо развитие на страната, която има ДПС. На следващо място бих искал да благодаря на всичките ни структури на партията на ДПС и на нашите активисти, които проведоха една много добра кампания в тези условия на пандемия. Нашата оценка за това, което видяхме по медиите за анализа на екзитпола на различните агенции е, че българските избиратели на тези избори, гласуваха за промяната", допълни още председателят на ДПС.

"Ние от ДПС също заложихме на промяна. Още при съставянето на нашите листи, а и в предизборната ни кампания. Нашият прочит на общата оценка на база екзитпола е, че българските избиратели гласуваха за промяна", заяви още Карадайъ.

"Анализаторите стъпват върху аритметиката. В ДПС няма да правим анализ на анализаторите, ще чакаме окончателните резултата", подчерта Карадайъ.

Той обърна внимание, че в Движението от четири години говорят за необходимостта от нормалност в политиката и от възстановяване на демокрацията

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност