57new

Мустафа Карадайъ от Ардино: Всеки глас за ГЕРБ струва 2 милиарда лева дълг на година за нашите деца и внуци

„Всеки глас за ГЕРБ струва 2 милиарда лева дълг на година за нашите деца и внуци. Всеки глас за ГЕРБ е глас за забрана на нашия майчин турски език в нашата родина България“. Това заяви по време на посещението си в Ардино председателят на ДПС и водач на кандидат-депутатската листа на Движението в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район Мустафа Карадайъ. Той припомни, че през 2017 г. на парламентарните избори 100 000 гласа са пуснати в реката на база лъжи и измами. „По този начин в основата за правене на политика дойдоха омразата, разделението, противопоставянето, арогантността и агресията. По този начин на власт се установи „Герберизацията“, по този начин в кърджалийския регион ние усетихме „Караянчевизацията“. Защото тя се опитва да превърне всеки държавен орган или институция в партийни офиси и клубове. За това слоганът на ДПС на тези избори е „Рестарт на държавността“, подчерта лидерът на ДПС. Той заяви, че всички държавни органи и институции трябва да функционират съгласно Конституцията и законите в страната, а не под прищевките на Бойко Борисов и Цвета Караянчева. „Държавните органи и институции трябва да работят в диалог, координация и взаимен контрол. Да изпълняват ясна програма за ускорено икономическо развитие на България, такава каквато имаме само ние от Движението за права и свободи с ясни приоритети“, категоричен бе Мустафа Карадайъ. Той призова на 4 април с номер 9 в интегралната бюлетина „за възстановяване на държавността, рестарт на държавата с приоритетите на ДПС, с Програмата за ускорено икономическо развитие на страната за достойно бъдеще за нашите деца и нашите внуци в нашата Родина България“.
Екипът на Централния предизборен лъч на ДПС, оглавяван от председателя на партията Мустафа Карадайъ подкрепи кандидатите на ДПС за предстоящите парламентарни избори за 45-то НС и партийните структури в с. Глухар, гр. Джебел и гр. Ардино.
Ardino

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност