57new

Мустафа Карадайъ от Долни Воден: Нито едно общество не е имало просперитет, когато е било разделено

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пристигна  Долни   воден за да подкрепи листата на ДПС за Пловдив – област, чиито водач е Рамадан Аталай. На площада в центъра Карадайъ бе категоричен че „Нито едно общество не е имало просперитет, когато е било разделено, и когато не си е спазвало собствените правила. Това го знаем от историята, каза Карадайъ и продължи , дали ще бъде държава, дали ще бъде партия. Просперитет може да се очаква само, когато има обединение на общността  и спазване на правила, които ние ги правим и законите, които ние си правим и Конституцията си е наша. Обаче разделението не е наше - с анти-ДПС кампания се създадоха с анти-ДПС пребивава във властта, разделяй и владей, еднолична и авторитарна власт на един човек  без държавни органи от джипката. Джипката, която символизира, разруха на държавата, разруха на държавността, разруха на демокрацията, газене на Конституция и законите на страната, заяви лидерът на ДПС.

 Карадайъ убедено заяви че „Ние сме обединение, единни, ние сме заедно и имаме кауза. Не на  омразата, да на заедността, толерантността и добруването. А днешната ни кауза в името на достойното бъдеще нашите деца  и внуци в нашата Родина. Рестарт на държавността за нас означава  всички държавни  органи и  институции да функционират съгласно Конституцията и законите на страната, в диалог, координация и взаимен контрол  да изпълняват ясна програма за ускорено икономическо развитие с ясни приоритети, които всички български граждани да ги знаят, бизнеса да ги знае за да има инвестиции и работни места", заключи Карадайъ и призова за пълна мобилизация с номер 9 за постигането на 2 мандата от Пловдив- област .

По-рано Централния лъч посети Куклен за да подкрепи листата на Пловдив-област.

Долни воден

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност