57new

Мустафа Карадайъ от Силистренско: Омразата и агресията трябва да се ампутират

Екипът на Централния лъч на ДПС пристигна в Силистренска област. На предизборния митинг в село Цар Самуил, община Тутракан лидерът на ДПС бе категоричен в своето емоционално слово   че „последните 10 години, държавната машина се ползва като бухалка срещу бизнеса и хората“.  „Е как да има инвестиции, как Силистра  да не е на дъното в класациите“ попита риторично Карадайъ и  допълни „Това зависи от модела на управление. Ето за това имаме нужда от доктор, партията да си лекуваме с единството и заедността, а агресията и некадърността и милиционерщината трябва да се ампутират, омразата и агресията трябва да се ампутират“, каза  Карадайъ и даде силната си подкрепа за д-р Джевдет Чакъров, водач на Силистренската листа на ДПС. И призова да се гласува с 9 в интегралната бюлетина за рестарт на държавността.

По-рано през деня евродепутатът Атидже Вели, заедно с кандидат народните представители от област Русе проведе среща със земеделци от областта и се срещна с избиратели в селата Семерджиево, Кошарна и Стамболово.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност