57new

Събития

Ахмед Ахмедов от Борино: ДПС се държа най-адекватно в политическата криза

През тези 2 години и половина на несигурност и постоянни избори единствено кметовете на ДПС си бяха на мястото и изпълняваха своите задължения без хората да усетят липса на социални грижи, на инвестиции. Дълбок поклон пред всички тях. Това заяви зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов по време на празника на Борино. Той поздрави всички кметове на Движението.

Няма как да не поздравя и председателя на ДПС Мустафа Карадайъ. Благодарение на него и на неговия екип ДПС беше най-адекватната партия в създалата се ситуация, каза Ахмедов.

Борино21

Той припомни, че лансираният от почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган български етнически модел е допринесъл в най-голяма степен за влизането на България в ЕС и в НАТО.

Няма как да не завиждам на Борино, защото това е единствената община в България с двама народни представители и с представител в европейския парламент, явно тези земи раждат добри деца на България, каза Ахмедов.

Борино10

Предстоят много сериозни местни избори. Нека всички категорично да подкрепим представителите на ДПС. Те са единствените, които през тези 30 години демокрация в България успяха да направят градовете си европейски, да ги направят притегателен център и за туризма, подчерта Ахмед Ахмедов.

Обединението прави силата. ДПС е доказала че може да прави обединение.  И доказателството е, че на празника на Борино присъстват представители на всички политически партии, заключи Ахмедов.

Стотици жители и гости отбелязаха празника на Борино. Сред тях бяха вродепутатът Атидже Вели, председателят на Младежкото ДПС Сезгин Мехмед, депутатите Хайри Садъков, Аджей Джандев, Елхан Кълков, Танер Али, Адлен Шевкед, Севим Али, Фатме Рамадан, Ешереф Ешереф, Ихсан Хаккъ, заместник-областният управител Зарко Маринов, генералният консул на Р Турция в Пловдив Корхан Кюнгерю, гости от побратимената община Инегьол, експертът по социална политика Хасан Адемов, десетки кметове от региона и от цялата страна. Присъстваха още областни и общински председатели на ДПС и на Младежкото ДПС от цялата страна.

Печат Е-мейл

footerimage21

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност