57new

Събития

Мустафа Карадайъ поздрави посланика на САЩ у нас Кенет Х. Мертен

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ поздрави американския посланик Негово Превъзходителство Кенет Х. Мертен и му пожела успех по време на мандата му в България.

ДПС е партията, която посочи евроатлантическия път на България, подчерта Карадайъ.

27 08 2023 8

Председателят на ДПС, зам.-председателят на 49-ото НС Филиз Хюсменова, лидерът на европейските либерали Илхан Кючюк, зам.-председателят на ДПС Станислав Анастасов и народните представители Ертен Анисова, Фатме Рамадан, Ализан Яхова, Небие Кабак и Дженал Топалова-Яшар присъстваха на встъпителната реч на Негово Превъзходителство Кенет Х. Мертен. Събитието, организирано от Атлантическия клуб в България и водено от д-р Соломон Паси, президент на организацията, се проведе в София Хотел Балкан (Шератон).

27 08 2023 1

Стратегическото партньорство между България и САЩ е по-силно от всякога, заяви посланик Кенет Х. Мертен. Той отбеляза навършващите се 120 години дипломатически отношения между България и САЩ.

27 08 2023 2

Според Мертен САЩ и България за постигнали много като партньори и съюзници. Посланикът посочи, че ще направи всичко възможно, за да покани членове на американския конгрес да посетят България.

27 08 2023 3

27 08 2023 4

 

Печат Е-мейл

footerimage21

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност