Събития

Мустафа Карадайъ на среща с трима президенти

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ се срещна с трима президенти в Анкара.  Той е на тържествената церемония по встъпването в длъжност на президента на Р Турция Реджеп Тайип Ердоган.

Анкара72

Президентът Ердоган положи клетва във Великото национално събрание в Анкара. След това се състоя церемонията в президентския комплекс "Бештепе" в Анкара.

Анкара63

Мустафа Карадайъ поздрави президента Ердоган. България и Турция показаха в пълнота своето приятелско отношение една към друга дори в най-тежките кризи. Ердоган е не само добър съсед, той е и добър приятел на България, заяви Мустафа Карадайъ.

Ще работим за това през следващите години двустранните отношения да продължат да се развиват ускорено и в интерес както на гражданите на двете държави, така и на просперитета на целия регион, добави лидерът на ДПС.

Карадайъ имаше и специална среща с президента на Азербайджан Илхам Алиев.

Анкара78

На тържествената вечеря по повод инаугурацията на Ердоган Мустафа Карадайъ се срещна и президента Румен Радев, който бе със съпругата си Десислава.

Анкара62

 Карадайъ се подписа са специална стена с имената на всички гости.

Анкара70

Анкара79

На инаугурацията присъстваха представители на 78 държави. Церемонията уважиха над 20 държавни глави.

Анкара67

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност