Събития

ADL благодари на ДПС за борбата срещу езика на омразата

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ се срещна в централата на ДПС с Андрю Срулевич, представител на Лигата срещу поругаването (ADL - Anti-Defamation League), който отговаря за застъпничеството и програмирането в ADL в Европа относно антисемитизма, онлайн омразата, екстремизма, образованието и отношенията с правоприлагащите органи.

ADL 3

В разговора участваха още зам.-председателят на ДПС Станислав Анастасов, народният представител Джейхан Ибрямов и д-р Ели Анави, зам.-председател на организацията на евреите в България „Шалом“.

ADL 2

По време на срещата гостите изказаха благодарност за усилията, които ДПС полага в борбата с езика на омразата и изразиха готовност за сътрудничество за намаляване на езика на омразата в интернет пространство и социалните мрежи.

ДПС подчерта, че различията за партията не са проблем, а богатство и изрази безпокойство от липсата на държавна политика за преодоляване на противопоставянето с малцинствата и омразата срещу тях.

ADL 1

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност