Събития

Мустафа Карадайъ честити рождения ден на почетния председател на ДПС: Д-р Ахмед Доган зададе посоката за развитие на България

Днес почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган има рожден ден! Освен, че зададе философията на заедността, за правене на политика, той зададе и посоката за развитие на нашата Родина България, зададе националните приоритети. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ по време на предизборна среща в Якоруда.

ДПС 9

Нали помните? Д-р Доган каза: „Мястото на България е в Европа, но пътя към Европа минава през Босфора“. Това стана, когато ние участвахме във властта. 2004 година станахме членове на НАТО, 2007 година станахме членове на ЕС, припомни Карадайъ.

дпс 8

Нека заедно поздравим д-р Ахмед Доган с неговия рожден ден – Аллах да го дари със здраве и дълъг живот. Нека още дълго време да ни напътства, каза още той.

ДПС 1

Цял ден структурите на ДПС поздравяват почетния председател на Движението д-р Доган, който днес навършва 69 години. Членове и симпатизанти на Движението от цялата страна изпращат на д-р Доган послания и пожелания.

дпс 7

дпс 2

дпс 3

дпс 4

дпс 5

дпс 10

дпс 6

ДПС 12

дпс 11

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност