glasuvay13

Събития

Мустафа Карадайъ: Войната е най-голямото зло за човечеството. България трябва да има единна позиция и редовно правителство, което дългосрочно да я отстоява

Войната е най-голямото зло за човечеството. За съжаление в 21 век отново сме свидетели на война в Европа, която отне десетки хиляди невинни живота, на път е да срине една европейска държава – Украйна, и хвърли стария континент в енергийна, продоволствена и социална криза. Това обяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ с пост във Фейсбук. Точно преди една година на днешния ден започна руската военна агресия срещу Украйна.

България трябва да има единна позиция и редовно правителство, което дългосрочно да я отстоява, призова Карадайъ.

Ето цялата позиция на Мустафа Карадайъ:

Войната е най-голямото зло за човечеството. За съжаление в 21 век отново сме свидетели на война в Европа, която отне десетки хиляди невинни живота, на път е да срине една европейска държава – Украйна, и хвърли стария континент в енергийна, продоволствена и социална криза. България трябва да има единна позиция и редовно правителство, което дългосрочно да я отстоява.
 
Като държава, твърдо отстояваща евроатлантическите ценности, България осъди руската агресия срещу Украйна. И приносът на ДПС за това бе решаващ. Ние първи казахме “комшията гори”, благодарение на ДПС парламентът осъди с декларация руската агресия. Ние провокирахме решението на парламента за военна помощ към Украйна.
 
Продължаваме последователно и категорично да защитаваме своята позиция.

Печат Е-мейл

footerimage21

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност