Събития

Младите в ДПС: Горди сме, че продължаваме делото на д-р Ахмед Доган

СЕЗГИН МЕХМЕД
лидер на Младежко ДПС

От името на Младежко ДПС искаме да отправим нашите най-сърдечни поздравления по повод 33-тия рожден ден на Движение за права и свободи!

През последните 33 години ДПС е защитник на държавата и държавността в Република България. Нещо повече, няма важно решение свързано с бъдещето на държавата ни, което Движението да не е подкрепило.

Тъй като ДПС празнува този важен етап от своето развитие, бихме искали да отбележим и нашата признателност към визионерската политика на уважаемия почетен председател д-р Ахмед Доган и многобройните му приноси в българската политика.

Като основател и лидер на ДПС д-р Доган изигра жизненоважна роля в оформянето на политическия живот на България. Неговата визия и лидерство вдъхновяват и ръководят ДПС повече от три десетилетия и ние сме горди, че имаме възможност да продължим това наследство.

Ние вярваме, че ценностите и принципите на ДПС сега са по-важни от всякога. Затова младежите на ДПС сме още по-решени да работим за по-светло бъдеще за всички български граждани и вярваме, че ДПС ще продължи да бъде водещата политическа сила за онази положителна промяна, която всички желаем и през следващите години.

Честит рожден ден, ДПС!

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност