Събития

Мустафа Карадайъ към младите в ДПС: Длъжни сме да се развиваме изпреварващо. Целта на властта е да решаваме проблемите на хората

Д-р Доган казва: Ние трябва да сме поне една крачка пред другите. Това припомни лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ на среща с младежи от Движението.

Младежи1

Ние задължително трябва да се развиваме изпреварващо. Само за миг, ако спрем да се развиваме изпреварващо, вече ще сме изостанали, предупреди Карадайъ. И зададе следващата тема, по която младежите да говорят - новите професии на бъдещето.

Младежи2

Роботите и изкуственият интелект ще заместят голяма част хората в сферата на услугите. Нанотехнологиите не са абстракция. ИТ индустрията влиза в нов етап, затова вие трябва да се развивате изпреварващо, заяви председателят на ДПС. И продължи: "Имаше едно поколение, на което казваха: "Учи, за да не работиш!“. След него дойде друго, на което обясняваха: „Само учи“. Вече идва новото поколение, което трябва да знае: „Учи, за да работиш“. Вие трябва да знаете какво учите днес, за да може да намерите своята реализация утре. За да може да създадете своето работно място – вашето, на трима души, на 30, на 300. Вие трябва да сте бизнесът. Той гръбнакът на България.".

Младежи5

Искаме да спечелим изборите, за да сме във властта. Но за властта са ни нужни компетенции и умения. Нужни са ни компетентни кадри, за да можем да се справим, подчерта Мустафа Карадайъ.

Младежи6

Целта не е някой да стане народен представител или кмет, а да решаваме проблемите на хората, общностните проблеми. Когато имаме приоритети и програма, имаме нужда от народни представители, министри, кметове, които да решават проблемите, обясни на младите Карадайъ.

Младежи7

Ние от ДПС правим политика заедно с младежите, каза лидерът на Движението и посочи най-младите депутати Небие Кабак, и даде за пример и Анджей Джандев.

Младежи9

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност