Събития

Мустафа Карадайъ към младите в ДПС: Бъдете дръзки, но винаги отговорни!

Бъдете мечтатели, бъдете приключенци, бъдете дръзновени, бъдете дръзки! И винаги много отговорни! Все така възторжено градете българското общество! Това написа председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в поздравлението си към Младежко ДПС, което днес празнува своя рожден ден.

Ето цялото послание на Мустафа Карадайъ към Младежко ДПС:

За мен е чест да поздравя най-голямата, най-силната младежка организация – Младежко ДПС, с техния празник и да пожелая от свое име и от името на партия ДПС на всички членове на организацията да са здрави, да продължават да изучават света с непресъхващото младежко любопитство и да не спират да се учат!

Този празник е и повод да кажем, че пред всички стои огромната отговорност да живеем в един сложен и променящ се свят, доста често непредсказуем.

Освен общия стремеж към развитие и успех, всеки един от вас трябва винаги да помни, че всеки човек носи преди всичко лична отговорност за своя просперитет.

Приемете нашите пожелания за здраве и нови успехи! Бъдете мечтатели, бъдете приключенци, бъдете дръзновени, бъдете дръзки! И винаги много отговорни! Все така възторжено градете българското общество!

Честит празник!

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност