dps 11

Събития

Мустафа Карадайъ на тържествата за 100 години духовно училище "Нювваб": Да бъдем още по-силни на предстоящите избори

Днес празнуваме 100 години от създаването на духовното училище "Нювваб". През всичките тези години, както и сега, имаме проблеми в сферата на образованието, религията и политиката. В България турците и мюсюлманите имат две организации, които защитават правата и свободите им. Едната е Главно мюфтийство, а другата е нашата партия ДПС.  Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, който присъства на честването на годишнината в Шумен.

Училище7

В отбелязването на празника участваха още зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид, посланикът на Р Турция в София Н. Пр. Айлин Секизкьок, генералният консул на Р Турция в Бургас Сенем Гюзел и областният председател на ДПС Шумен Аксел Руфад. Присъстваха още главният мюфтия на България д-р Мустафа Хаджи и председателят на Висшия мюсюлманси съвет Ведат Ахмед.

Училище8

На хоризонта се виждат отново предсрочни избори. Аз искам да ви благодаря за подкрепата, която ни дадохте през 2021 година на всичките избори, обърна се към хората Карадайъ. И призова: Да започнем подготовката за изборите, които се виждат на хоризонта, защото трябва да увеличим както броя на народните представители, така и политическото ни влияние. Трябва да бъдем по-силни, за да разрешим всички проблеми.”.

Училище9

По повод 100 години от създаването на духовното училище в каолиновското село Браничево се организираха конни надбягвания и културни мероприятия.

Училище5

Училище1

Училище2

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност