Събития

Либералният интернационал поздрави ДПС и Симеон Сакскобургготски, припомни най-успешното коалиционно правителство - на Движението и НДСВ

Председателят на Либералния интернационал Хакима ел Хаите отправи специално послание във фейсбук към ДПС и Симеон Сакскобургготски, припомняйки най-успешното коалиционно правителство на България, реализирано от Движението и НДСВ. То осъществи двете най-важни цели в най-новата история на страната ни - членството в НАТО и ЕС.

Хакима ел Хаите отправи посланието си, след като лидерът на либералите в Европа Илхан Кючюк предаде на Симеон Сакскобургготски медала на името на Ханс ван Баален, който бе присъден на Негово величество от Либералния интернационал за изключителни заслуги в популяризирането на либералните ценности в Източна Европа.

Илхан Кючюк Симеон Сакскобургготски

За мен бе чест лично да връча медала за свобода "Ханс ван Баален" на Н.В. Цар Симеон II. Той е пример за истински либерал, който в коалиционно правителство с ДПС постигна две от най-важните и стратегически цели за България - членство в НАТО и ЕС, написа Кючюк във Фейсбук.

Имах привилегията и честта да говоря по телефона с Негово величество цар Симеон Сакскобургготски. Той беше дълбоко трогнат да получи медала за свобода "Ханс ван Баален" от нашия приятел Илхан Кючюк, председател на АЛДЕ. Негово величество благодари на либералното семейство за това отличие и предложи щедро подкрепата си за либералното семейство, сподели във Фейсбук и Хакима ел Хаите.

Тя също припомни най-успешното коалиционно правителство на България - на ДПС и НДСВ, трасирало пътя на страната ни към НАТО и ЕС.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност