57new

Събития

Кметът на Белица Радослав Ревански пред Европейската комисия: Помогнете на българските общини да завършат европейските проекти!

Помогнете на българските общини да завършат европейските проекти! С този призив кметът на Белица Радослав Ревански се обърна в Брюксел към София Алвеш, която отговаря за оперативните програми за България.

Днес се състоя среща между българската делегация в Комитета на регионите и представители на Европейската комисия. Тя се проведе в Брюксел преди 150-ата пленарна сесия на Комитета.

Радослав Ревански ЕК1

На нея кметът Ревански се обърна към София Алвеш с въпрос-коментар относно текущите европейски проекти, които се реализират по линия на европейските оперативни програми. Той акцентира на липсата на индексация на строителните обекти от страна на уравляващите органи в България заради високата инфлация, поскъпването на строителните материали.

Ревански заяви, че се надява на активно участие от страна на Европейската комисия. Кметът на Белица апелира за търсене на всички възможни законови способи за решаването на проблема от българските и европейски институции, за да не се стига до загуба на европейски средства и то в момент на икономическа, социална и политическа криза, в която се намира България.

Радослав Ревански ЕК

Печат Е-мейл

footerimage21

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност