Събития

Доц. д-р Джевдет Чакъров присъства на честването на 30-годишнината на Сдружението за култура и солидарност на Балканите в Истанбул

Доц. д-р Джевдет Чакъров, народен представител на ДПС от област Силистра и Сезгин Алиибрям, кмет на силистренското с. Ситово заедно с областния председател на ДПС Кърджали Ресми Мурад присъстваха на честването на 30-годишнината на Сдружението за култура и солидарност на Балканите в Истанбул. Те бяха там по покана на организацията на изселниците.

Джевдет Чакъров Среща1

Доц. д-р Чакъров подчерта ролята на изселниците като мост за развитието на добросъседските отношения между България и Турция. Той предаде специални поздрави от Движението за права и свободи и неговия председател Мустафа Карадайъ и изрази благодарност за участието им в изборите и за демокрацията в България.

Джевдет Чакъров Среща2

Доц. д-р Чакъров специално отбеляза, че Турция е била единствената страна-член на НАТО, подкрепила навремето със закон членството на България в Северноатлантическия алианс и че този акт е бил сериозен стимул и подкрепа по пътя на страната ни към евроатлантическите структури.

Джевдет Чакъров Среща3

Доц. Чакъров изрази още подкрепата на Движението за права и свободи и на неговите евродепутати към Турция по пътя й за членство в Европейския съюз и изрази увереност, че тя ще изпълни критериите за това.

Джевдет Чакъров Среща4

Доц. д-р Чакъров пожела на всички здраве и просперитет и следващи срещи по празнични поводи.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност