Събития

Д-р Нигяр Джафер се срещна с посланика на Индия

Зам.-председателят на НС и председател на групата за приятелство между България и Индия към НС д-р Нигяр Джафер заедно с народните представители Сергей Кичиков и Севим Али се срещнаха с посланика на Индия в България Н. Пр. Пуджа Капур. На срещата между групата за приятелство на Народното събрание с посланика на Индия бяха обсъдени двустранните интереси между България и Индия.
Д-р Джафер насочи вниманието към възможностите за задълбочаване на сътрудничеството в областта на информационните технологии, фармацията, енергетиката, хай-тек сектора, иновативните сектори, образованието, аутсорсинга на услуги и туризма.
Посланикът на Индия Капур акцентира върху възможностите за разширяване на взаимоотношенията в областта на икономиката и културата.
На срещата бяха обсъдени и общите позиции по отношение на борбата с тероризма и съвместни действия с международни институции по важни въпроси от взаимен интерес.

20181129 113637

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност