57new

Събития

Младежко ДПС отбелязва 20-годишнината от създаването си с конференция "Младежко гражданско включване 2.0"

На 1 ноември 2018 г. (четвъртък) от 11:00 часа в Дома на Европа (София, ул. "Георги С. Раковски" 124) председателят на ДПС Мустафа Карадайъ ще открие  конференцията "Младежко гражданско включване 2.0", организирана от Младежко ДПС и фондация "Фридрих Науман" за Югоизточна Европа.  Конференцията е част от събитията, с които се отбелязва 20-годишнината от създаването на Младежкото Движение за права и свободи. 

В  мероприятието  участие ще вземат евродепутатът и председател на Младежко ДПС Илхан Кючюк, Свеня Хан, президент на Европейската либерална младеж (LYMEC), Даниел Кадик, програмен директор на фондация "Фридрих Науман" за Югоизточна Европа, Мартин Бомер, председател на младежкото движение "Младите с Макрон" и още над 30 международни гости.

Темите, които ще бъдат обсъдени, са "Ролята на младите хора в изграждането на бъдещето на Европа" и "Равноправие и преодоляване на пропастта между поколенията". 

Печат Е-мейл

footerimage21

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност