glasuvay13

Събития

ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДПС ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА ОРГАНИЗИРА СЕМИНАР ЗА ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ В СЛИВЕН

Зам.-председателят на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова организира семинар за земеделски производители от област Сливен. Темата на семинара беше „Устойчиво земеделие и преработвателен сектор в област Сливен - подкрепа за  конкурентоспособни земеделски стопанства. Актуални възможности за малкия и средния бизнес в селските райони”. В  него се включиха повече от  60 заинтересовани участника от цялата област.

ДПС обръща внимание на хората не само в предизборните си речи и слогани, тук сме, за да ви дадем навременна информация, за да ви помогнем да бъдете активни и с добри резултати за самите себе си - с тези думи Филиз Хюсменова се обърна към присъстващите.

Лектор на семинара беше Ализан Яхова, бивш изпълнителен директор на Държавен Фонд „Земеделие“, която предостави актуална информация по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г. Беше обърнато внимание на изискванията към кандидатите, на финансовите условия, приоритетни проекти, които биха могли да се конкурират, както и на възможностите за малкия и средния бизнес в селските райони, с акцент на тези в област Сливен. 

В семинара взеха  участие и Янко Янков - заместник-председател на Движение за права и свободи, Мустафа Мустафов – областен председател на ДПС – Сливен, общински председатели на ДПС и МДПС.

1 seminar

Печат Е-мейл

footerimage21

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност