Събития

ЗАМ. – ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДПС ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА ОРГАНИЗИРА СЕМИНАР ЗА МАЛКИЯ И СРЕДНИЯ БИЗНЕС В МОНТАНА

Зам. – председателят на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова организира семинар за малкия и средния бизнес, който се проведе на 24 февруари 2018 г. в град Монтана. За организирането на семинара съдейства нейният Европейски информационен център в гр. Враца. В събитието взеха участие активисти на партията и млади хора от областта, интересуващи се от програми, по които могат да кандидатстват за финансиране на техен бизнес.

Темата на семинара беше „Възможности на малкия и средния бизнес за инвестиции в неземеделски дейности в област Монтана”, а лектор - експертът  Даниел Александров. Той запозна присъстващите на събитието с оперативната програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 г., като се спря на процедурата за насърчаване на предприемачеството, изискванията към кандидатите, допустимите и недопустимите дейности, финансовите условия.   Подробно беше дискутирана мярка 6 – Развитие на стопанства и предприятия от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., както и  под мярка 6.4.1 – Инвестиции в подкрепа на неземеделски дейности, която предстои да стартира през април 2018 г. В индивидуалните консултации присъстващите получиха съвети по интересуващите ги въпроси.

Освен евродепутата и зам.-председател на ДПС Филиз Хюсменова, в семинара активно се включиха народният представител на ДПС от област Монтана - Димитър Аврамов, областният председател на ДПС Монтана - Тихомир Трифонов, областният председател на МДПС Монтана - Мариян Димитров, общинските председатели на ДПС в областта.

1

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност