Събития

ДПС ИЗПЪЛНЯВА ПРЕДИЗБОРНО ОБЕЩАНИЕ В ГР. ГЛОДЖЕВО


Натоварени със сто пакета с комплекти за детски легла, жени от ДПС, гр. Дулово и Силистра, пристигнаха в детска градина „Здравец” в гр. Глоджево, област Русе. Те ги подариха на децата и с това изпълниха предизборно обещание, дадено миналата година в кампанията за частичните избори за кмет на община Ветово, област Русе.
По време на кампанията за кандидата на ДПС д-р Мехмед Мехмед, детската градина е била посетена от Председателя на партията Мустафа Карадайъ, зам.-председателите Филиз Хюсменова и Ахмед Ахмедов, Невин Хасан, бивш народен представител от ДПС за регион Силистра. Активистите от ДПС са се ангажирали да помогнат на децата и дарението е вече факт. То е осъществено със съдействието на Невин Хасан и Хидает Кахраман - представител на община „Картал”, Истанбул.
При връчването на дарението присъстваха Невин Хасан, Невхис Мустафа, председател на Областната женска организация на ДПС Силистра, д-р Мехмед Мехмед, председател на Общински съвет, Ветово, Айхан Тефиков, общински председател на МДПС, както и кметът на Глоджево – Адем Хаджимемишев.

27329396 10211205874887198 246953316 o

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност