57new

Събития

ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА ОТПРАВИ НОВОГОДИШЕН ПОЗДРАВ КЪМ БРЮКСЕЛ ЗА СДРУЖЕНИЕТО ЗА КУЛТУРА И ВЗАИМОПОМОЩ НА КЪРДЖАЛИ

Евродепутатът и зам.-председател на ДПС Филиз Хюсменова за поредна година се отзова на поканата на „Сдружение за култура и взаимопомощ на Кърджали и останалите региони", ситуирано в Брюксел, и изпрати новогодишни пожелания и подаръци за дамите от сдружението.

Традиционното новогодишно тържество събра и тази година 100 жени, живеещи със семействата си в столицата на Белгия. Те бяха поздравени от президента на сдружението Мюмюн Местан и се насладиха на приятната музика на Дженгис от Кърджали, на изпълненията на Зюхре Хайдерова и на избрани български песни и танци. За децата беше организирана викторина, като за верните отговори бяха получени подаръци. Дядо Мраз раздаде такива на всички присъстващи.

Хюсменова приветства дамите чрез поздравителен адрес, в който припомни, че последните дни на годината се свързват с истински важните, човешките неща  –живот в мир и хармония, доброта и справедливост, поддържане на чисти отношения. Затова нека този празник е повод да се отърсим от ежедневната натовареност и да обърнем внимание на тези, които са близо до нас, също и на тези, които се  нуждаят от нас, и на които бихме могли да помогнем, призова тя.  

 

Печат Е-мейл

footerimage21

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност