57new


Хасан Адемов за бюджет 2018: Рогът на изболието се излива в нереформирани сектор

Управляващите да отговорят защо бюджета се приема по нощите. Снощи сме заседавали до 3 часа сутринта. "Инспекция по труда" трябваше да дойде да ни провери и да ни глоби. Парламентът сам нарушава трудовите закони, които е приел. Не разбирам за какво е това бързане. Има още един месец.

Това каза в предаването "Лице в лице" депутатът от ДПС Хасан Адемов по повод приемането на Бюджет 2018. "Няма как да подкрепим бюджета и правителството. Ние сме против тази формула на управление и националистите. Това не е европейско и демократично. Имаме възражения и по политиките. Рогът на изобилието се излива в нереформирани сектори. Това е недопустимо. Тези пари ще потънат някъде. Реформи трябват в образованието, здравеопазването, навсякъде. Ръстът на икономиката не се използва за провеждането на реформи. Управляващите говорят за спокойствие и за това не правят реформи. Там, където се правят реформи е нормално да има недоволни и сътресения, а правителството не иска това", категоричен беше Адемов.

footerimage21

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност